Hugo Sigal krijgt onwaarschijnlijke kans aangeboden: "Zo blij dat ze mij hebben gevraagd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal krijgt onwaarschijnlijke kans aangeboden: "Zo blij dat ze mij hebben gevraagd"

Hugo Sigal krijgt onwaarschijnlijke kans aangeboden: "Zo blij dat ze mij hebben gevraagd"

Na de dood van zijn Nicole zo’n halfjaar geleden klimt Hugo Sigal stilaan uit zijn diepe dal. Zo gaf hij onlangs aan dat hij nieuwe muziek zal maken én opnieuw wil acteren. Belofte maakt schuld, de acteur heeft een fantastische rol te pakken.

Na 80 voorstellingen last de cast van ‘Red Star Line’ een welverdiende zomerpauze in. Maar niet getreurd, in september herneemt de spektakelmusical in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, mét een pak nieuwe acteurs en actrices. Hugo Sigal is daar één van. Hij kruipt vanaf september in de huid van Odillon, zijn eerste rol sinds het overlijden van Nicole Josy.

“Ik heb deze ongelofelijke voorstelling al een paar keer gezien en ben zo blij dat ze mij hebben gevraagd”, reageert Hugo in Het Laatste Nieuws. “Ik vind het fantastisch dat ik voor de eerste keer in zo’n grote productie als die van Studio 100 mag meedoen.” De acteur staat alvast te popelen om erin te vliegen, net zoals grote baas Gert Verhulst. “We zijn er opnieuw in geslaagd om een reeks topnamen toe te voegen aan de cast van ‘Red Star Line’”, klinkt hij enthousiast.

Ongelooflijke vakman

“Ik ben vooral heel blij dat Hugo Sigal de rol van Odillon zal spelen”, denkt Gert erover. “Het is altijd fijn samenwerken met de ongelofelijke vakman die Hugo is. Hij was al in heel wat producties van Studio 100 te zien.” Naast Hugo maken vanaf september ook Tine Embrechts (als Zulma), Bert Verbeke (als Cyriel) en ‘Lisa’-actrice Femke Verschueren, die de hoofdrol van Marie voor haar rekening neemt, deel uit van de cast. Een mooie mix dus van ervaren acteurs en actrices en nieuw aanstormend talent.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws