Ianthe Tavernier maakt indruk op rode loper in schitterende outfit: "Oh, wauw!"

22032023IANTHETAVERNIERPHOTONEWS
Afgelopen zondag ging de nieuwe musical ‘Red Star Line’ in première en natuurlijk verscheen ook Ianthe Tavernier op de rode loper. De actrice deelt nu enkele kiekjes van die première en ze wordt meteen overladen met complimentjes.
Enkele dagen geleden ging de spektakelmusical ‘Red Star Line’ in première in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De musical vertelt het verhaal van de passagiers van de Red Star Line die de oversteek van Antwerpen naar New York maken, om daar op zoek te gaan naar een beter leven.
Deze Studio 100-musical is de opvolger van het vorige succes ’40-45’ en de recensies liegen er niet om: het is opnieuw een voltreffer. In ‘Red Star Line’ speelt ook Ianthe Tavernier. Zij verblufte op de première niet alleen de aanwezigen met haar acteertalent, ze liet zich ook van haar beste kant zien op de rode loper. “Een dag om nooit meer te vergeten”, schrijft ze onder enkele knappe foto’s op Instagram.
Haar volgers vinden alvast dat de musicalactrice er fantastisch uitziet. “Prachtig, zo trots op jou”, “Wauwie”, “Zo mooi, je schittert”, “Stunning”, “Knappe madam”, “On fire”, “Heel knap”, “Een kanjer”, “Hoe mooi ben jij”, “Wat zie je er prachtig uit”, “Look at you”, “Zo’n mooi kleedje”, “Fabulous” en “Prachtmens”, reageren zij onder meer.