Ingeborg zegt haar zoon Robin Keyaert waar het op staat: "Ik weiger dat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ingeborg zegt haar zoon Robin Keyaert waar het op staat: "Ik weiger dat!"

Ingeborg zegt haar zoon Robin Keyaert waar het op staat: "Ik weiger dat!"

Ingeborg Sergeant en haar zoon, MNM-presentator Robin Keyaert, zijn twee handen op één buik. Maar als het over haar kleinkind gaat, durft de ‘Million Dollar Island’-presentatrice wel eens stevig op haar strepen te staan.

Op oudejaarsavond twee jaar geleden is Ingeborg voor de eerste keer oma geworden. “Jade en ik kregen een kindje. Ruby. Ze is zalig. 31.12.21”, kondigde Robin Keyaert destijds aan op Instagram. Ingeborg leeft sindsdien op een roze wolk.

Eén ding is zeker: de kleine Ruby zal niets tekortkomen bij haar oma, die voor haar kleindochter allesbehalve streng is. “Ik weiger dat!”, zegt ze resoluut in Dag Allemaal. “Een synoniem van grootouder is voor mij: 'Iemand die kinderen verwent'. Hoe tof is dat?”, denkt de presentatrice erover. Laat het streng zijn maar aan haar ouders over dus.

Verwenfase

Gelukkig is Ruby nog wat te jong om haar grenzen af te tasten, maar daar zal binnenkort wel verandering in komen, eens ze peuter is. “Klopt, en het schijnt dat ze heel goed weten wat ze bij wie kunnen doen”, klinkt het bij Ingeborg. “En ik zit net heel erg in de verwenfase”, lacht ze. “Maar als ik kijk naar mijn eigen opvoeding: mijn moeder heeft mij heel lang verwend en liet mij verkennen, ik heb daar hele fijne herinneringen aan.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws