Intimi zien Viktor Verhulst openbloeien, maar: "Jammer dat hij rolletje speelt in 'De Verhulstjes'" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Intimi zien Viktor Verhulst openbloeien, maar: "Jammer dat hij rolletje speelt in 'De Verhulstjes'"

Intimi zien Viktor Verhulst openbloeien, maar: "Jammer dat hij rolletje speelt in 'De Verhulstjes'"

Viktor Verhulst laat zich voor het eerst van een andere kant zien in 'De Expeditie: Groenland'. Zo schuilt er achter de ruwe bolster, een lieve en zachtaardige jongen. En daar is zijn goede vriend Koen Crucke enorm blij om. Volgens hem speelt hij namelijk een rolletje in 'De Verhulstjes'.

"Hij is niet alleen een toffe kerel, maar ook een knappe gast. Hij is spontaan en komt goed over op tv. Het is effectief zo dat we steeds meer de échte Viktor te zien krijgen. En al zeker in 'De Expeditie: Groenland'. Daarin zie ik hem zoals hij echt is", vertelt Koen Crucke in TV Familie.

En Koen kan het weten. Hij kent Viktor namelijk al vanaf zijn geboorte. "Ik ken hem door en door. Ik heb 'de kleine', zo noem ik hem vaak, zelfs nog geboren weten worden. Toen hij klein was heb ik vaak op hem gebabysit. Ja, ik was echt kind aan huis bij Gert en zijn gezin", aldus Koen.

Rolletje

"Daarom dat ik nu dus merk dat hij in 'De Verhulstjes' toch een rolletje speelt", gaat hij verder. "Dat vind ik wel jammer. Al is dat ook eigen aan zo'n format. Daarin wordt iedereen toch wat in een bepaalde richting geduwd. Als je in het tv-wereldje zit, weet je dat er af en toe een loopje met de realiteit genomen wordt. Al laat de kijker dat uiteraard niet aan z'n hart komen", besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws