Is het weer over and out tussen Christoff en Ritchie? Zanger heeft verrassend liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is het weer over and out tussen Christoff en Ritchie? Zanger heeft verrassend liefdesnieuws

Is het weer over and out tussen Christoff en Ritchie? Zanger heeft verrassend liefdesnieuws

In 2021 geleden gingen Christoff (46) en zijn vriend, Ritchie, na een verloving van drie jaar uit elkaar. Twee maanden geleden leek het even alsof de twee weer voor elkaar gekozen hadden, maar nu lijkt het vuur werd gedoofd.

Zo’n twee jaar geleden maakte Christoff bekend dat hij en zijn toenmalige verloofde Ritchie een punt hadden gezet achter hun relatie. Het koppeltje was maar liefst drie jaar verloofd. "Onze levens lagen te ver uit elkaar, denk ik. We zitten in verschillende levensfases”, zei Christoff toen in Dag Allemaal. Maar onlangs leek het vuur weer aangewakkerd te zijn.

“Ritchie en ik komen supergoed overeen. Mocht je naar onze relatiestatus vragen, ik zou zeggen: ‘It’s complicated’”, lachte de zanger in maart nog in het weekblad. “Och, we weten ’t zelf niet. Maar de druk van te moeten trouwen is weg. Er hoeft geen etiket meer op geplakt te worden, en dat maakt het rustiger”, legde Christoff uit. “Er is geen verplichting meer om verantwoording af te leggen. Het klopt gewoon beter zo.”

Single

“Daten interesseert mij eigenlijk niet. Zolang Ritchie in mijn leven is, denk ik niet dat ik mij zal openstellen voor iemand anders”, bedacht Christoff zich toen. Maar nu lijkt het alsof Ritchie effectief niet meer in zijn leven is. “Ik ben al een tijdje single”, onthult hij nu in Dag Allemaal. Maar Christoff laat zijn leven er duidelijk niet van afhangen. “Ik had misschien wel gedacht dat ik op dit moment al een 'huisje-tuintje-boompje' zou hebben. Ik heb een huisje en een tuintje, maar geen boompje”, lacht hij. “Maar voor de rest ben ik gelukkig”, aldus de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws