Jaar na overlijden van mémé Clara: Stephanie Planckaert deelt ontroerende foto Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jaar na overlijden van mémé Clara: Stephanie Planckaert deelt ontroerende foto

Jaar na overlijden van mémé Clara: Stephanie Planckaert deelt ontroerende foto

Exact een jaar geleden sloeg het noodlot toe bij de Planckaerts. Zij moesten toen afscheid nemen van hun geliefde mémé Clara. Om haar te herdenken deelt kleindochter Stephanie Planckaert nu een prachtig bericht op sociale media.

Dag op dag één jaar geleden kwam er plots vreselijk nieuws naar buiten over de familie Planckaert. Mémé Clara, de mama van Christa, overleed toen op 96-jarige leeftijd. De moederkloek woonde bij de familie op het kasteeldomein in Frankrijk en ze dook dus ook geregeld op in de realityreeks 'Chateau Planckaert'.

Een harde klap voor de hele familie en met dit grote verlies hebben ze het nog geregeld moeilijk. Zeker op zo'n dag als vandaag. Stephanie Planckaert deelt daarom nu een pakkend eerbetoon op haar Instagrampagina. Zo post ze een foto uit de oude doos waarop ze samen met haar dochters, haar mama Christa en mémé Clara voor de camera poseert. "Nog altijd overal bij", schrijft ze onder het kiekje.

Steun

De volgers van Stephanie willen haar op deze emotionele dag een hart onder de riem steken. "Heel veel sterkte, voor altijd in het hart van heel Vlaanderen", "Jullie horen samen en blijven samen, voor altijd", "Ze zal er altijd bij zijn, waar jullie zijn. Diep in ieders hart", "Gelukkig kunnen jullie in liefde aan haar terugdenken", "Heel mooie foto, koesteren", "Veel courage", "Dikke knuffel", "Mooie herinneringen", en "Wat een gemis", reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws