Jacky Lafon (77) vertelt vreselijke details over haar jeugd: "Hij verdronk mijn eerste hondje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacky Lafon (77) vertelt vreselijke details over haar jeugd: "Hij verdronk mijn eerste hondje"

Jacky Lafon (77) vertelt vreselijke details over haar jeugd: "Hij verdronk mijn eerste hondje"

Jacky Lafon heeft geen makkelijke jeugd gehad. Zo groeide ze op met een alcoholverslaafde en gewelddadige vader. Daarover vertelde ze nu ook openhartig in de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper'.

"Mijn vader kon ons nooit liefde geven", steekt de 77-jarige actrice, die binnenkort haar comeback maakt in 'Familie', van wal. "Volgens hem waren we niets, konden we niets en zouden we nooit iets worden", aldus Jacky. "Ik kan het moeilijk onder woorden brengen, maar het was een hel om met hem te leven."

Haar twee zussen en zij werden ook om het minste gestraft. "Hij heeft mijn eerste hondje verdronken in een vlaag van woede en heeft al onze foto’s verbrand. Mijn vader was bijna altijd dronken en was een slecht mens", vertelt de zangeres. "Op een gegeven moment wilde ik met een vaas tegen zijn hoofd kloppen, maar mijn zus heeft me destijds tegengehouden."

Vergeven

Uiteindelijk heeft ze hem wel vergeven op zijn sterfbed. "Maar ik heb hen daarboven toen ook bedankt dat hij weg was. Het was gewoon een heel dubbel gevoel. Ik herinner me nog dat de artsen in Antwerpen me vertelden dat hij niet lang meer te leven had en dat dat toen een mooie dag voor mij was. Mijn vader heeft pas tijdens zijn allerlaatste momenten toegegeven dat hij geen goede vader was geweest. Hij overleed op 61-jarige leeftijd aan het syndroom van Korsakov."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws