Jacky Lafon over haar comeback als zatte Rita in 'Familie': "Dat heb ik geëist van de makers" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacky Lafon over haar comeback als zatte Rita in 'Familie': "Dat heb ik geëist van de makers"

Jacky Lafon over haar comeback als zatte Rita in 'Familie': "Dat heb ik geëist van de makers"

Binnenkort maakt Jacky Lafon haar comeback als zatte Rita in 'Familie'. Al had ze wel enkele eisen voor de makers. Dat vertelt ze inTV Familie.

Onlangs vertelde actrice Lynn Van den Broeck dat ze 500 euro bruto per draaidag verdient bij 'Thuis'. "Toen ik dat hoorde, ben ik toch geschrokken", reageerde Jacky Lafon niet veel later in Het Nieuwsblad. "Zo veel heb ik nooit gehad bij 'Familie'", aldus de 77-jarige actrice. Zo kreeg Jacky Lafon een nettoloon van 1.600 euro. "Maar ik mocht wel ook altijd mijn optredens nog doen", klonk het.

Binnenkort staat ze opnieuw op de set van 'Familie'. En dat wilde ze niet voor niets doen. "Deze keer voor veel meer dan die gangbare dagprijs van 500 euro bruto. Dat heb ik geëist. En ik krijg die dagen een chauffeur ter beschikking die me thuis komt afhalen en nadien weer thuis afzet", vertelt Jacky Lafon in TV Familie.

Alles zelf

Die onderhandelingen deed ze ook volledig zelf. "In mijn carrière heb ik twee managers gehad, maar dat is telkens misgelopen. Die zijn met veel geld van mij gaan lopen. Tegenwoordig regel ik alles liever zelf", aldus de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws