Jana De Bosscher uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over volgende stap met nieuwe vriend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jana De Bosscher uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over volgende stap met nieuwe vriend

Jana De Bosscher uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws over volgende stap met nieuwe vriend

Na haar pijnlijke breuk met Christiaan Graulus in ‘Blind Getrouwd’ heeft Jana De Bosscher opnieuw het liefdesgeluk gevonden. En de liefde is groot, zo te zien op sociale media. Meer nog, Jana komt nu al met groot nieuws over haar kersverse relatie.

Haar huwelijk met Christiaan in het recentste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ draaide helaas op een sisser uit. Na de opnames hebben de twee hun relatie nog een kans gegeven, maar het heeft niet mogen zijn. Intussen heeft Jana die breuk een plekje gegeven en zit ze zelfs opnieuw op een roze wolk. Enkele maanden geleden vond ze namelijk de liefde bij haar nieuwe vriend Nico.

Op dit eigenste moment geniet de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster van haar vakantie in Italië met haar nieuwe vlam. “I lava you”, schreef ze deze week nog onder een schattig kiekje van hun tweetjes op Instagram. Het lijkt erop dat Jana met Nico wel haar soulmate heeft gevonden, want de twee zouden bovendien al bij elkaar ingetrokken zijn.

Liefdesnestje

“Wat je zelf doet, doe je beter”, liet Jana vorige week nog weten op Instagram. Daarbij deelde ze enkele foto’s van haar liefdesnestje dat ze met Nico aan het opknappen is. “Hoe goed zijn wij!”, klonk het trots. In de reacties stroomden de gelukwensen binnen. “Hoe mooi is dat geworden” en “Top”, reageren ook ‘Blind Getrouwd’-kandidates Florence Vandoorne en Candice Martens om de beurt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws