"Je begint het al te zien": zwangere Frances Lefebure showt beginnend babybuikje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Je begint het al te zien": zwangere Frances Lefebure showt beginnend babybuikje

"Je begint het al te zien": zwangere Frances Lefebure showt beginnend babybuikje

Nog geen twee weken geleden kwamen Frances Lefebure en Boris Van Severen met heuglijk babynieuws naar buiten. Het acteurskoppel verwacht hun eerste kindje samen. Op Instagram pronkt de toekomstige mama nu met haar zwangere babybuikje.

Frances Lefebure is zwanger van haar eerste kindje met Boris Van Severen. Het koppeltje verwacht een zoontje en is in de zevende hemel. “Dat is, van alles op de wereld, wat mij op dit moment het allergelukkigst maakt”, reageert de toekomstige papa in Het Laatste Nieuws. En ook de mama in spe stelt het prima. “Ze is helemaal niet ziek geweest, ze is ontzettend mooi, ze straalt, ze is blij”, klonk het.

Frances moet intussen zo’n achttien weken ver zijn. “En je ziet het al”, glunderde Boris. Dat bewijst de actrice nu ook zelf op Instagram. Daar deelt ze een reeks prachtige foto’s van een weekendje Oostende. “Oostendelove met lievelingsmensen”, schrijft ze erbij. Op de derde foto laat ze bovendien haar beginnende babybuikje zien.

En dat is ook Frances’ volgers niet ontglipt. “Toppertjes”, “Proficiat samen”, “Zie ik daar een boelleke groeien?”, “Je begint al te zien”, “Die foto van jou is zo mooi” en “Prachtig buikje”, lezen we in de reacties. De ouders in spe stralen in ieder geval van geluk!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws