"Je straalt": 'Big Brother'-finaliste Liese Luwel deelt prachtig nieuws na ernstige gezondheidsproblemen

230906lieseluwelinstagram
Vorig jaar kreeg Liese Luwel, die in 2021 derde werd in ‘Big Brother’, helaas te horen dat ze aan multiple sclerose lijdt. Onlangs vertelde ze nog openhartig over de ziekte en hoe het steeds vaker niet zo goed met haar gaat. Maar vandaag mag ze even alle zorgen vergeten.
Liese Luwel blijft haar positieve zelve, maar de ziekte begint langzaamaan door te sijpelen in haar dagen. De ene keer duikt er een plotse vermoeidheid op, de andere keer slaapt haar duim, voelt ze haar benen niet meer door de hitte of laat haar blaas het afweten. “Ik heb al gespurt voor mijn leven om op tijd aan een toilet te geraken. Het is al één keer gebeurd, dat ik te laat was”, zei de ‘Big Brother’-finaliste onlangs in Het Nieuwsblad
“Ik heb het toen weggelachen, natuurlijk. Maar ik vind die dingen erger dan ik wil toegeven”, biechtte Liese nu eerlijk op. “Die onzekerheid, da’s het ergste.” Maar gelukkig kan ze haar zorgen nu eens allemaal links laten liggen. De realityster viert namelijk groot feest. Liese is 31 geworden. Ze trok haar mooiste outfit aan en besloot eens goed de boemeltjes buiten te zetten.

Stralend

“Smiiiiile. It’s my birthday”, glundert Liese op Instragam. In een mum van tijd ontploffen de reacties van de gelukswensen. “Nog een late gelukkige verjaardag”, “Happy one”, “Gefeliciteerd, Liese”, “Hiep hiep hoera” en “Geniet ervan”, klinkt het in de reacties. “Prachtige foto’s” en “Je straalt”, willen Lieses volgers nog kwijt.