Jennifer Heylen deelt geweldig nieuws, Kat Kerkhofs moet meteen wat van het hart Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jennifer Heylen deelt geweldig nieuws, Kat Kerkhofs moet meteen wat van het hart

Jennifer Heylen deelt geweldig nieuws, Kat Kerkhofs moet meteen wat van het hart

Jennifer Heylen mocht als actrice al heel wat grote titels aan haar repertoire toevoegen. Zo schitterde ze onlangs nog in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, ‘Twee Zomers’, ‘Glad IJs’ en ‘Loslopend Wild’. Momenteel laat ze het beste van zichzelf zien in ‘Onder Vuur’ op Eén.

Een bloeiende carrière dus. Maar dat zijn slechts een paar titels uit een hele lijst. Zo speelde Jennifer onlangs nog mee in de kortfilm ‘Klette’, waarin ze de hoofdrol te pakken had. Op het ‘Kortfilmfestival Leuven’ is de actrice daar nu serieus voor in de prijzen gevallen.

“Ik heb mijn állereerste award ooit gewonnen! ‘Beste acteur’ voor ‘Klette’”, laat Jennifer dolenthousiast weten op Instagram. “Wat een ongelooflijke eer om erkend te worden.” En als kers op de taart heeft haar rolmodel, actrice Veerle Baetens, de juryverklaring geschreven. “Een vrouw wiens carrière en levenspad ik zo bewonder en waar ik zo van heb genoten. Nu kan ik gelukkig sterven”, besluit Jennifer.

“Dik verdiend! En je vleit me te veel”, reageert een bescheiden Veerle Baetens onder Jennifers Instagrampost. “Proficiat”, “Niets te vroeg”, “Topvrouw”, “De allermooiste dame op de Vlaamse tv” en “Op naar de volgende”, klinkt het nog in de reacties. “Trots!”, wil Riadh Bahri kwijt. Maar ook Kat Kerkhofs, Matteo Simoni en Lauren Versnick laten bij wijze van applaus enkele klappende handjes achter onder de foto’s.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws