Jeroen Meus neemt drastisch besluit na overlijden van broer: "De tol is te zwaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jeroen Meus neemt drastisch besluit na overlijden van broer: "De tol is te zwaar"

Jeroen Meus neemt drastisch besluit na overlijden van broer: "De tol is te zwaar"

Jeroen Meus moest eind 2021 afscheid nemen van zijn broer Wim. In Primo praat de tv-kok nu openhartig over dat verlies. Zo heeft hij ook een belangrijke les getrokken uit het verlies van zijn broer.

Jeroen Meus verloor op oudejaarsavond 2021 zijn broer Wim aan de gevolgen van darmkanker. Hij werd amper 44 jaar en laat een vrouw en twee kindjes na. In maart van dit jaar werd Jeroen Meus 45 jaar. Een moeilijk moment voor de presentator van 'Dagelijkse kost'.

"Ik heb hélemaal geen moeite met ouder worden. Al had ik het wel zeer lastig met mijn laatste verjaardag. Omdat ik mijn broer had overleefd", vertelt Jeroen deze week in Primo. "Dus nee, mijn 45ste verjaardag was geen leuke dag. 't Was heel confronterend."

Lessen uit getrokken

De dood van zijn broer heeft van hem ook een ander mens gemaakt. "Het was een zeer ingrijpende ervaring en ik heb er veel uit geleerd. Maar ik vind de tol te zwaar. Ik had het allemaal liever niet geleerd. Maar nu het helaas toch gebeurd is, probeer ik er lessen uit te trekken", aldus de tv-kok. "Zo van: máák er iets van! Zo sta ik in het leven tegenwoordig, want we zijn hier maar efkes." En zijn focus ligt nu meer dan ooit op de liefdes in zijn leven.

"Hét woord in mijn leven is liefde. Liefde voor gezelligheid, liefde voor de job, liefde voor gezin, mijn naasten, mijn familie. Daar ligt mijn focus op. Sinds het overlijden van mijn broer nog veel meer dan voordien."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws