Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' onthullen voornemens: "Staat in de agenda"

221014FLORENCEJIRIBLINDGETROUWDVTM
Jiri Punt en Florence Vandoorne blikken terug op een fantastisch 2022. Een jaar met heel wat mijlpalen, maar wat staat er op de planning voor 2023?
Het leven van Jiri Punt en Florence Vandoorne is plots helemaal veranderd in 2022. De twee leerden elkaar kennen in ‘Blind Getrouwd’, stapten in het huwelijksbootje én zijn nu nog steeds samen. Het verliefde koppeltje heeft dus een geslaagd 2022 achter de rug, maar wat hebben ze gepland voor het nieuwe jaar?
Aan TV-Familie verklapt Florence dat ze eigenlijk geen goede voornemens hebben gemaakt. “Meestal hou je die toch maar één week vol”, bekent ze. “En sportieve voornemens hebben we al helemaal niet. We zijn het meest onsportieve koppel dat er bestaat”, zegt ze al lachend. “Ik hoop vooral dat we gelukkig blijven”, vult Jiri aan. “Daar heb ik alvast een goed oog in. En dat we gezond mogen blijven, hoe cliché dat ook klinkt”, vertelt hij.
Toch hebben de twee wel al leuke plannen gemaakt. “We willen graag nog enkele mooie reizen maken met z’n tweeën”, onthult Jiri. Het stel is nog maar net terug van een tripje naar Lanzarote, maar dat smaakt duidelijk naar meer. “Ik ben zo blij dat we die passie delen. En met Jiri heb ik nu de beste reispartner die ik me kan wensen”, geeft Florence toe. “In 2023 staan er al trips naar Amsterdam en de Ardennen in de agenda”, onthult ze.