Jitske Van de Veire deelt bijzonder intiem moment met verloofde Dym: "Zo mooi!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire deelt bijzonder intiem moment met verloofde Dym: "Zo mooi!"

Jitske Van de Veire deelt bijzonder intiem moment met verloofde Dym: "Zo mooi!"

Jitske Van de Veire zal binnenkort in het huwelijksbootje stappen met haar vriendin Dym. De twee zijn stapelverliefd op elkaar en dat laat ze nu nog maar eens zien op haar Instagrampagina.

Jitske Van de Veire, de dochter van radiopresentator Peter Van de Veire, is ondertussen al meer dan twee jaar samen met haar vriendin Dym. Even geleden kwam er heuglijk nieuws naar buiten over het koppeltje, want Dym heeft Jitske ten huwelijk gevraagd. “Ja, voor altijd”, schreef Jitske toen al bij een kiekje van haar verlovingsring.

Nog maar pas vierden het stel ook dat ze twee jaar samen zijn. Het geluk kan duidelijk niet op, want Jitske post nu een erg intieme foto van hun tweetjes op haar Instagrampagina. Op het kiekje delen ze een innige kus. “Dankbaar elke dag voor mijn grote liefde”, schrijft ze erbij.

In de comments plaatsen verschillende volgers enkele hartjes. “Zo’n mooi koppeltje” en “Zo mooi de liefde”, reageren ze ook nog. “Al dat gekus altijd”, grapt iemand anders dan weer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws