Jitske Van de Veire doet erg pakkende bekentenis: "Dát is mijn redding gebleken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire doet erg pakkende bekentenis: "Dát is mijn redding gebleken"

Jitske Van de Veire doet erg pakkende bekentenis: "Dát is mijn redding gebleken"

Jitske Van de Veire legt haar ziel bloot in een nieuw interview. De dochter van radiostem Peter Van de Veire ging enkele jaren geleden door een moeilijke periode en daar vertelt ze nu openlijk meer over.

Jitske Van de Veire is gelukkiger dan ooit. Zo is ze al twee jaar samen met haar vriendin Dym en onlangs hebben de tortelduifjes zich nog verloofd. Toch ging het enkele jaren geleden, tijdens haar studententijd, niet goed met haar. “Het enige wat ik deed, was zuipen en zwaar uitgaan”, geeft ze toe aan Het Laatste Nieuws.

Door al dat drinken voelde Jitske zich slecht én ging ze meer eten. “Ik werd dik, voelde me slecht in m’n vel en ging dan maar weer drinken om me beter te voelen”, legt ze uit. Ook begon ze toen opnieuw met mannen te rotzooien. “Achteraf bekeken deed ik dat alleen om te voldoen aan een soort ideaalbeeld. Maar hoe meer bevestiging ik zocht bij mannen, hoe slechter ik me voelde”, klinkt het.

Thuis wisten ze niet wat er aan de hand was, maar Jitske lag de hele week op kot in bed. “Tot ik niet eens meer wist wie ik was en mezelf niet meer herkende”, bedenkt ze zich. Op een bepaalde dag was het genoeg geweest en belde ze haar papa op. “Kom me halen, ik ben op”, zei ze toen tegen Peter. “Hij heeft me naar de psycholoog gestuurd en dat is uiteindelijk mijn redding gebleken”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws