Jitske Van de Veire furieus door wat ze in haar mailbox krijgt: "Dit kan niet" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire furieus door wat ze in haar mailbox krijgt: "Dit kan niet"

Jitske Van de Veire furieus door wat ze in haar mailbox krijgt: "Dit kan niet"

In Knack vertelde Jitske Van de Veire deze week openlijk over haar geaardheid en hoe ze er in de loop van de jaren mee omging. Dat werd niet door iedereen even positief ontvangen. Ze kreeg zelfs een erg ongepast bericht in haar mailbox.

Jitske gaf in Knack toe dat ze haar geaardheid lang verborgen heeft gehouden. “Ik probeerde samen te zijn met een man, ook al wist ik van heel vroeg dat ik op meisjes viel”, vertelde ze openhartig. “Gewoon goeiedag zeggen op straat is al moeilijk. Laat staan elkaar aanvaarden zoals we zijn.” En exact dat bewijst ze met haar recentste Instagrampost.

In haar mailbox kreeg Jitske onlangs een meer dan onbeschofte mail over het Knack-artikel. “Allez, de opperlesbo van Vlaanderen met issues mag in Knack nog eens verhaal komen halen over al haar frustratie(s), haar frigiditeit en genderfluïde waanbeelden. Het is te hopen dat het nu de laatste keer is. Heteroseksualiteit is de norm in Vlaanderen. The rest of you are just visiting”, sprak hij haar erop aan.

Jitske zou Jitske niet zijn als ze dit zomaar liet passeren. “Dit moet gedeeld worden omdat dit niet kan. Omdat dit nog steeds dagelijkse realiteit is”, schrijft ze teleurgesteld. Ze betreurt het enorm dat mensen soms nog steeds niet zichzelf kunnen zijn. En dat is precies de reden waarom ze zo openlijk over - onder andere - geaardheid blijft praten. “Doe jullie ogen open. We zijn er nog steeds niet”, aldus Peter Van de Veires dochter.

Blijf wie je bent

Jitskes volgers juichen haar moed dan ook enorm toe. “Misselijkmakend” en “Ik word hier ziek van”, vinden ze. “Dit bewijst vooral dat jij moet blijven doen wat je doet, blijven zeggen wat je zegt. Blijven zijn wie je bent” en “Ik ben je dankbaar dat jij de moed blijft vinden om te praten, merci”, klinkt het nog. Ook Astrid Stockman, Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ en Jonatan Medart zijn vol lof over haar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws