Jitske Van de Veire post eerlijke beelden na delicate ingreep: "Mooi genezen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire post eerlijke beelden na delicate ingreep: "Mooi genezen"

Jitske Van de Veire post eerlijke beelden na delicate ingreep: "Mooi genezen"

Enkele weken geleden maakte Jitske Van de Veire bekend dat ze een ooglidcorrectie heeft laten uitvoeren. Nu laat de dochter van radiopresentator Peter Van de Veire het resultaat zien en daar hebben haar volgers wat over te zeggen.

“Rust in vrede, ooglid”, schreef Jitske Van de Veire plots op sociale media. Zo liet ze op sociale media weten dat ze een ingreep aan haar oogleden heeft laten uitvoeren. Waarom ze onder het mes moest? “Ik viel zoveel af dat mijn oogleden over mijn ogen begonnen te hangen en ik hoofdpijn kreeg. En het voelde gewoonweg niet meer goed”, legde ze uit.

Meteen na de ingreep plaatste ze al eens een foto online waarop er heel wat blauwe plekken te zien waren. Nu, een tijdje na de operatie, laat Jitske het echte resultaat zien. “Littekens na ooglidcorrectie: nihil”, schrijft ze op het filmpje. “Na de mediastorm: ooglidcorrectie done right”, voegt ze er nog aan toe.

Niet alleen Jitske is tevreden over het resultaat, ook haar volgers zijn enthousiast. “Zeer mooi gedaan, ik heb je littekens zelf nog niet gevonden”, “Voor alle haters: she’s pretty, okay”, “Supermooi resultaat”, “Knap, Jitske”, “Prachtig uw oogjes”, “Mooi genezen” en “Wauw Jitske, machtig”, reageren ze onder andere.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws