Joke Emmers en haar partner Visjal hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joke Emmers en haar partner Visjal hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Joke Emmers en haar partner Visjal hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Joke Emmers en haar vriend Visjal hebben al zo’n twee jaar een relatie. De Limburgse actrice onthult dat ze samen grote plannen hebben voor 2024, maar denken ze ook al aan een kindje? Dat verklapt ze nu zelf in een nieuw interview.

Joke Emmers zal volgend jaar samen met haar vriend Visjal naar India trekken. Daar zullen ze onder andere werken voor een organisatie die tweedekansonderwijs organiseert. “Daar kijk ik heel hard naar uit”, vertelt de actrice aan Dag Allemaal. Ook zullen ze terugkeren naar de roots van haar vriend. “Leuk dat ik dat nu ook mag ontdekken en hem zo nog beter zal leren kennen”, klinkt het.

Grootse plannen dus, maar denken de tortelduifjes ook al aan het stichten van een gezinnetje? “Ooit had ik het idee dat ik dat wou, maar ik twijfel”, geeft ze eerlijk toe. Zo hebben veel vrienden van haar kinderen, maar zelf is ze nog niet overtuigd. “Jongens, dat is zwaar! Ik weet niet of ik dat wil”, denkt ze geregeld.

Wat wel vaststaat, is dat dat vragen zijn voor ná India. Ook verklapt Joke dat Visjal daar helemaal nog niet mee bezig is. “Hij is vijf jaar jonger en zit nog meer in de fase van ‘Kopen we een huis?’ in plaats van ‘Kopen we een kindje?’”, aldus de actrice. Voorlopig zal ze dus verder blijven genieten van haar petekinderen. “Maar ik ben blij dat ik ze na een drukke dag kan afzetten bij hun ouders”, lacht ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws