Journaalanker Wim De Vilder en z'n man Stefaan maken wondermooi nieuws bekend: "Geef niet te snel op" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Journaalanker Wim De Vilder en z'n man Stefaan maken wondermooi nieuws bekend: "Geef niet te snel op"

Journaalanker Wim De Vilder en z'n man Stefaan maken wondermooi nieuws bekend: "Geef niet te snel op"

“Ik durf het bijna niet te zeggen”, steekt Wim De Vilder van wal op Instagram. Maar vandaag is het VRT-nieuwsanker precies 10 jaar getrouwd én 30 jaar samen met zijn man Stefaan. Op sociale media geeft de journalist een eerlijke blik op de afgelopen jaren.

30 jaar samen en 10 jaar gelukkig getrouwd, Wim De Vilder en zijn echtgenoot Stefaan hebben meer dan reden genoeg om er vandaag een extra mooie dag van te maken. Het journaalanker is nog steeds smoorverliefd en heeft nog geen seconde spijt gehad van zijn keuze. Daarom geeft hij zijn volgers ook een gouden tip mee voor een gelukkig huwelijk.

“Hoe we dat volhielden al die jaren?”, vraagt Wim zich af op Instagram. “Tja, er waren ups en downs. Maar er waren duidelijk meer goede dan kwade dagen”, legt de nieuwslezer uit. “Met wat tolerantie, niet te snel opgeven, en óók een portie geluk kom je al een heel eind wellicht. En vooral: niet verwachten dat elke dag een topper is, een lange relatie is gevuld met duizenden “gewone” dagen.”

Niets zo mooi

“Wij proberen ook maar wat. En plots zijn we dan hier aanbeland, 30 jaar later. Wat ging dat snel”, sluit Wim zijn mooie boodschap af. “Dankje Stefaan, voor die drie decennia. Zullen we nog even doorgaan?” Zijn volgers zijn er alvast als de bliksem bij om het koppel te feliciteren met deze bijzondere mijlpaal. “Dikke proficiat”, “Schoon koppel”, “Doe zo verder” en “Niets is zo mooi als oprechte liefde”, klinkt het in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws