Julia Boschman onthult hoe het na één jaar K3 echt zit met haar relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julia Boschman onthult hoe het na één jaar K3 echt zit met haar relatie

Julia Boschman onthult hoe het na één jaar K3 echt zit met haar relatie

Julia Boschman heeft iets groots te vieren. De Nederlandse mag zich precies één jaar een K3’tje noemen. Een bewogen jaar, waardoor er vooral in Julia’s leven enorm veel veranderd is. Ook haar relatie heeft heel wat moeten doorstaan. Denk maar aan de roddels over Julia's zogezegde affaire met Metejoor.

Vlak voor Julia vorig jaar ‘K2 zoekt K3’ won, gaf ze een interview op VTM. En precies hetzelfde interview gaf ze nu opnieuw. Dezelfde vragen, maar dan één jaar later. Dus heel wat verschillende antwoorden. Wat is er zoal veranderd in het leven van het blonde K3’tje?

Een heleboel, maar sommige dingen zijn gelukkig ook hetzelfde gebleven. Haar liefde voor haar vriendje Ben heeft dit woelige jaar wel overleefd. “Op dit moment zijn vooral mijn familie en mijn vriend Ben het belangrijkste in mijn leven, want zonder hun steun had ik dit nooit gekund”, vertelde Julia vorig jaar. Het enige antwoord dat vandaag nog hetzelfde is gebleven.

“Eigenlijk is dat niet veranderd”, geeft het blonde K3’tje nu toe. “Dat is gewoon zo’n stevige basis. Ik ben superdankbaar dat ik die heb, want die is er nog steeds”, stelt ze gerust. Haar vriend Ben is duidelijk nog steeds even hard in the picture en dat kunnen we alleen maar toejuichen. “Zij zullen er altijd zijn en zonder hen zou ik niet staan waar ik sta in het leven”, aldus Julia.

Populair

Laatste nieuws