Julie Van den steen kapot van verdriet door groot verlies: "Traumatisch" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Van den steen kapot van verdriet door groot verlies: "Traumatisch"

Julie Van den steen kapot van verdriet door groot verlies: "Traumatisch"

Julie Van den Steen doet een pakkende bekentenis op Instagram. Ze praat openlijk over een heel moeilijke periode in haar leven. “Vergis u niet, dit is écht heel moeilijk voor mij om te vertellen”, klinkt het.

Julie Van den Steen heeft het de laatste tijd erg zwaar gehad. Nu raapt ze al haar moed bijeen en vertelt ze wat er juist allemaal gebeurd is. “Ik was zwanger. De zwangerschap kwam onverwacht, maar ik wou ervoor gaan. Tot ik dit hoorde van de dokter: ‘Ik vrees dat ik slecht nieuws heb’”, schrijft ze op haar Instagrampagina.

Ze was al twaalf weken ver en toen sloeg het noodlot toe. “Mijn wereld stond stil en ik voelde helemaal niets meer”, bekent ze. “Al mijn dromen en verwachtingen weg omdat er plots geen hartslag meer te horen was bij de echo. En dat was behoorlijk traumatisch”, aldus Julie. “Dat is het nog altijd als ik heel eerlijk ben”, voegt ze er nog aan toe.

Toch heeft ze een goede reden om dit verhaal met iedereen te delen. “Ik voel dat het moet, omdat 1 op de 6 vrouwen dit meemaakt”, klinkt het. Zelf heeft ze heel veel gehad aan de bekentenissen van andere vrouwen, daarom wil ze dat nu ook doen. “Heb me nog nooit zo alleen gevoeld, maar ik wil hier graag iets openbreken”, sluit Julie af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws