Julie Vermeire en haar vriend Laurins maken prachtig nieuws bekend samen: "Proficiat, lovebirds!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire en haar vriend Laurins maken prachtig nieuws bekend samen: "Proficiat, lovebirds!"

Julie Vermeire en haar vriend Laurins maken prachtig nieuws bekend samen: "Proficiat, lovebirds!"

Julie Vermeire is al een tijdje gelukkig samen met haar vriend Laurins Dursin. Nu komt het koppeltje op sociale media plots met groot nieuws naar buiten.

Julie Vermeire en Laurins Dursin leerden elkaar kennen op de set van het Play4-programma ‘De Redders’. Daar sloeg de vonk al snel over. En kijk nu, sindsdien zijn de tortelduifjes onafscheidelijk. De twee vormen nog steeds een gelukkig koppel, hebben samen een labradoodle, Sunny, geadopteerd en wonen al een tijdje onder één dak in Kortrijk.

En vandaag viert het verliefde koppeltje ze dat ze elkaar al drie jaar lang gelukkig maken. “3 years of us”, kondigt Julie aan op Instagram. Daarbij deelt ze een romantische foto met haar wederhelft in de stad van de liefde, Parijs.

Happy anniversary!

De blondine wordt meteen overstelpt door reacties. “Happy anniversary”, “Dikke proficiat”, “Geniet verder van jullie mooie liefde”, “Jullie verdienen dit” en “Mooi koppeltje”, luidt het in de reacties. “Doe er nog veel mooie jaartjes bij, lovebirds”, wensen Julies volgers het stelletje toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws