Junior Planckaert en Pauline De Vos maken heuglijk nieuws bekend: "Zo schattig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert en Pauline De Vos maken heuglijk nieuws bekend: "Zo schattig"

Junior Planckaert en Pauline De Vos maken heuglijk nieuws bekend: "Zo schattig"

Een tijdje geleden vond Junior Planckaert de liefde bij Pauline De Vos, die intussen ook al even te zien is in ‘Château Planckaert’. Vandaag hebben de tortelduifjes wel iets heel bijzonders te vieren. Dat laten ze zelf weten op Instagram.

Valentijn loert om de hoek, maar Junior en Pauline hebben vandaag al een bijzondere reden om de liefde te vieren. Het is namelijk exact een jaar geleden dat de tortelduifjes als een blok voor elkaar vielen in het datingprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’. “365 days of loving you”, laat Pauline weten op Instagram. Daarbij deelt ze enkele kiekjes van hun tweetjes tijdens een paar van hun prachtige reisjes of hun vele mooie momenten samen.

“Supertrots op wie je bent en op alles wat je doet! Merci om mijn leven een pak mooi(er) te maken. Zie jou ontzettend graag, meneertje”, sluit ze haar liefdevolle boodschap aan haar wederhelft af. En de liefde is duidelijk wederzijds. “Al 1 jaar en het is voorbij gevlogen! Een goed teken toch”, denkt Junior er over op zijn profiel.

Een jaar laten slagen de twee er nog steeds in de harten van Vlaanderen te doen smelten. “Amai, gaat snel, nog veel gelukkige jaren samen”, “Nog veel liefde gewenst”, “Jullie verdienen dit”, “Toppers”, “Prachtkoppel”, “Jullie doen dat goed samen”, “Doe zo verder”, “Jullie stralen allebei”, “Zo schattig”, “Cuties” en “Proficiat, gastjes”, willen hun volgers kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws