Junior Planckaert en Pauline hakken belangrijke knoop door over kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert en Pauline hakken belangrijke knoop door over kinderwens

Junior Planckaert en Pauline hakken belangrijke knoop door over kinderwens

Een klein jaar geleden vond Junior Planckaert het geluk bij Pauline De Vos in het datingprogramma 'Junior op zoek naar de liefde'. Ze doen het rustig aan, maar Junior is de kaap van 30 jaar al gepasseerd. Daardoor durven ze wel eens weg te dromen over de toekomst.

Tien maanden na het datingprogramma is het nog steeds grote liefde tussen de tortelduifjes. Ze genieten van de liefde en leren elkaar op het gemak kennen. Samenwonen of kinderen moeten we dus nog niet meteen verwachten. Daar is het nog te vroeg voor. Kinderen zullen er misschien zelfs nooit komen.

“Ik zie mezelf ­momenteel geen kinderen krijgen”, geeft Junior eerlijk toe in Het Nieuwsblad. “Ik wacht liever af.” Hoe het momenteel met de wereld gesteld is, vindt hij niet erg hoopgevend. Het klimaat, de oorlog, hoe mensen met elkaar omgaan, noem maar op. “Ik heb daar geen goed gevoel bij. Ik vind het nu niet het moment om een kind op de wereld te zetten”, besluit hij.

Pauline is het volledig eens met haar wederhelft. “Een kind gewoon voor onszelf, dat vind ik nogal egoïstisch”, denkt zij erover. Bovendien wil zij sowieso eerst nog wat genieten van hun vrijheid en de tijd nemen om te reizen en te ontdekken. “Ik weet wel dat er mensen van mijn leeftijd al kinderen hebben, maar ik zie mezelf nog niet als een mama. Ik zie mezelf ook niet 's morgens naar de crèche rijden”, aldus Pauline. Ze is dan ook nog maar 24.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws