Junior Planckaert en vriendin klaar voor volgende stap? Ze verklappen zelf meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert en vriendin klaar voor volgende stap? Ze verklappen zelf meer

Junior Planckaert en vriendin klaar voor volgende stap? Ze verklappen zelf meer

Intussen zijn de opnames van ‘Junior op zoek naar de liefde’ ruim een jaar geleden, maar Junior Planckaert en Pauline De Vos zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar. Denken de tortelduifjes nu ook al aan de volgende stap in hun relatie? Daar vertellen ze nu zelf meer over in een nieuw interview.

In ‘Junior op zoek naar de liefde’ koos Junior Planckaert uiteindelijk voor Pauline De Vos. Intussen zijn de twee al een hele tijd samen. “De tijd is echt wel voorbijgevlogen, maar dat is een goed teken, hé”, vertelt Junior aan Story. Hoewel ze dolgelukkig zijn, zien ze elkaar niet zo vaak. “Pauline heeft haar werk als hr-consulente in Waregem, waar ze ook nog steeds bij haar ouders woont, en ik zit veel in Frankrijk voor het kasteel en in Wallonië”, legt hij uit.

Ze hebben allebei een drukke agenda en daardoor zien ze elkaar dus enkel in het weekend en soms in de week. “Een goede planning is cruciaal”, onderstreept Junior. Toch vinden ze de afstand geen struikelblok. “Ik ben nooit iets anders gewoon geweest. En ik vind dat ook niet slecht, want zo verlang je extra naar elkaar”, vertelt Junior. “We hebben een soort langeafstandsrelatie en dat is voorlopig prima zo. Voor ons werkt het”, vult Pauline aan.

Het koppel geeft wel toe dat het absoluut de bedoeling is om samen te gaan wonen. “Maar we hebben daar nog geen datum op geplakt”, geeft Junior toe. “Het zal alleszins geen vijf jaar meer duren, maar misschien toch nog één à twee jaar”, verduidelijkt hij. Ze willen zichzelf vooral geen druk opleggen. “Als we aanvoelen dat de tijd rijp is, zullen we die stap zetten”, zegt hij. “Dat is een serieuze beslissing die je niet moet overhaasten", besluit Pauline.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws