K3 heeft opnieuw verrassing van formaat klaar: dit gebeurde nog nooit eerder Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3 heeft opnieuw verrassing van formaat klaar: dit gebeurde nog nooit eerder

K3 heeft opnieuw verrassing van formaat klaar: dit gebeurde nog nooit eerder

Het gaat hard voor de K3’tjes tegenwoordig. Het ene na het andere nieuwtje stroomt binnen. De komst van Diede, de geboorte van Hannes zoontje, het nieuwe album ‘Vleugels’, waarmee de meisjes meteen ook een gouden plaat te pakken hadden, noem maar op. En opnieuw weten de K3’tjes nu te verrassen.

“Een extra speciaal weekend”, lezen we op de website van Studio 100. Voor de allereerste keer in de lange geschiedenis van de meidengroep staat K3 dit weekend met zijn tweetjes op het podium. Hun optreden in Plopsa Indoor in Nederland vindt plaats zonder Hanne én zonder Diede.

Hanne is natuurlijk nog maar net bevallen en geniet nog tot februari van de rust en de eerste momenten met haar zoontje Julien. Maar ook Diede is niet van de partij. Zij neemt normaal gezien Hannes plekje in, maar omdat het optreden in Plopsa Indoor dit weekend niet onder K3’s tourschema valt, moeten Marthe en Julia het zonder haar stellen.

Marthe en Julia stonden er al vaker alleen voor tijdens persmomenten en dergelijke, maar nog nooit op het podium. Voor de eerste keer ooit kan je dus een concert van K2 meepikken. Intiemer dan ooit tevoren dus. Studio 100 spreekt dan ook niet voor niets over “de meest exclusieve K3-show ooit”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws