K3 verbluft fans met groot nieuws: "Slechts één wereldster deed hen dat voor" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3 verbluft fans met groot nieuws: "Slechts één wereldster deed hen dat voor"

K3 verbluft fans met groot nieuws: "Slechts één wereldster deed hen dat voor"

Nog maar pas maakte Hanne Verbruggen bekend dat ze bevallen is van haar zoontje Julien, maar nu heeft K3 opnieuw fantastisch nieuws te melden. Marthe De Pillecyn en Julia Boschman vertellen daar zelf meer over.

Vanaf deze week ligt de videogame ‘Just Dance 2023’ in de winkelrekken en dat betekent dat er gedanst kan worden op het K3-nummer ‘Vleugels’. “Het is ondertussen de vierde keer dat we er met een K3-liedje opstaan, maar deze keer is het toch wel veel specialer”, bekent Marthe aan Het Laatste Nieuws. “Vroeger was het met een soort van avatars en nu gaan we echt live in ‘Just Dance’ meedansen”, klinkt het.

Toch bleek dat het niet zo gemakkelijk was om dit op te nemen. “We moesten ook echt zo’n handschoentje aan tijdens het dansen en dat handschoentje moet bij elk pasje in beeld blijven”, vertelt Julia. “Plus, het moeilijkste was dat het in een take volledig foutloos moest gaan, maar we zijn natuurlijk met drie. Dus wanneer een van ons drie een minuscuul foutje maakt, kan je weer helemaal opnieuw beginnen”, bekent ze.

Als artiest live meedansen in ‘Just Dance’ zoals K3 is bovendien heel uitzonderlijk. Er is namelijk slechts een internationale superster die dat ooit eerder heeft gedaan: zangeres Camilla Cabello. Een hele eer dus voor de meisjes van K3. “Dat vinden we heel cool”, geven Marthe en Julia allebei toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws