K3'tje Julia Boschman deelt fantastisch nieuws met de wereld Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tje Julia Boschman deelt fantastisch nieuws met de wereld

K3'tje Julia Boschman deelt fantastisch nieuws met de wereld

K3 heeft tegenwoordig de ene na de andere reden om te vieren. De afgelopen twee weken is Hanne mama geworden, brachten de meisjes hun tweede album op één jaar tijd uit, kregen ze een gouden plaat en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Maar voor Julia is er nu opnieuw reden tot feest.

27 november 2021 is een datum die Julia Boschman van haar leven niet zal vergeten. Vandaag precies één jaar geleden nam de blondine officieel de fakkel over van Klaasje Meijer en maakte ze K3 weer compleet. Maar het lijkt nog alsof het gisteren was.

“Dit jaar is voorbijgevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd”, denkt mede-K3’tje Marthe erover in Dag Allemaal. Daar is Julia het volledig mee eens. Zij doet het nog altijd met evenveel - of zelfs nóg meer - enthousiasme als in het prille begin.

“Mijn eerste jaar bij K3 was echt intens en superdruk, maar ik heb genoten van elke seconde”, vertelt Julia apetrots. Ze leeft nog steeds in haar allergrootste droom. Hoe het “nieuwe” K3’tje dit onvergetelijke jaar beleefd heeft, kan je vanaf nu volgen in ‘K3, één jaar later’ op VTM.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws