K3'tjes overstelpt met reacties nadat ze prachtig nieuws bekendmaken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

K3'tjes overstelpt met reacties nadat ze prachtig nieuws bekendmaken

K3'tjes overstelpt met reacties nadat ze prachtig nieuws bekendmaken

K3 bestaat al 25 jaar, maar de meidengroep blijft waanzinnig populair in België en Nederland. Dat merken ook Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman op. Zij zijn momenteel op tournee en er zijn al heel wat fans afgezakt naar de shows.

Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman trekken door de Lage Landen met hun nieuwe tournee genaamd ‘Vleugels’. Tijdens de show stellen ze hun nieuwe gelijknamige album voor, maar natuurlijk komen ook de echte K3-klassiekers aan bod. Vorige week traden ze meerdere keren op in Den Haag en daar moeten ze nu nog wat over kwijt.

Zo werden de K3’tjes tijdens een van die shows ook nog verrast op het podium. Hanne, Marthe en Julia mochten namelijk een speciale prijs in ontvangst nemen omdat er al meer dan 100.000 tickets zijn verkocht voor de ‘Vleugels’-tournee. “Wow, een diamanten ticket voor 100.000 tickets!”, klinkt het op hun Instagrampagina. “Bedankt!”, voegen de K3’tjes er nog aan toe.

De fans reageren meteen enthousiast op dit fantastische nieuws. “Wat een heerlijke show, meer dan verdiend”, “Blijf zo doorgaan”, “Enorm trots op jullie meiden”, ”Jullie zijn geweldig”, “Toppers”, “Jullie verdienen het”, “Wat een topshow”, “Van harte gefeliciteerd dames, echt verdiend”, “Proficiat met deze speciale prijs”, “Zo cool” en “Wauw”, klinkt het in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws