Karen Damen eerlijk over haar relatie: "Kwam thuissituatie niet ten goede" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen eerlijk over haar relatie: "Kwam thuissituatie niet ten goede"

Karen Damen eerlijk over haar relatie: "Kwam thuissituatie niet ten goede"

Karen Damen werkt terug samen met haar oude manager William Vaesen, alias K3-bedenker Niels William. Maar hoe zit het dan met haar man Antony Van der Wee, wie onder andere haar interviewaanvragen regelt? Ze schept nu zelf duidelijkheid.

Dit najaar zal Karen Damen opnieuw op tournee gaan. Zo kondigde ze recent haar gloednieuwe onewomanshow aan. Daarvoor werkt ze - 25 jaar na de start van K3 - samen met haar oude manager William Vaesen. “De cirkel is rond”, vertelt ze enthousiast aan Dag Allemaal. In het interview krijgt ze ook meteen een duidelijke vraag over haar man voorgeschoteld.

“Tot voor kort was je man Antony toch je manager. Of zit er een haar in de boter?”, klinkt het nieuwsgierig. Karen zegt meteen waar het op staat. “Absoluut niet. Antony is nooit echt mijn manager geweest, meer een contactpersoon voor interviewaanvragen. Zo’n beetje de agendaplanning”, legt ze uit. “Ik noemde hem soms mijn man-ager”, zegt ze al lachend. Echter heeft ook haar man het heel druk, want hij regelt die zaken ook voor Ingeborg, Amy en Luca (van ‘K2 zoekt K3’).

“Dat werd soms een beetje veel en dat kwam onze thuissituatie niet ten goede”, geeft ze eerlijk toe. Werk en privé liepen dus te veel dooreen, maar dat is niet de hoofdreden waarom ze terug met de K3-bedenker samenwerkt. “Deze zomer ben ik een paar keer met mijn zoon Sky naar een optreden van Camille geweest, daar liep ik William tegen het lijf en zo zijn we weer veel beginnen te babbelen. De klik was er nog”, aldus Karen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws