Karen Damen moet plots wat kwijt over ex-K3’tje Josje Huisman Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen moet plots wat kwijt over ex-K3’tje Josje Huisman

Karen Damen moet plots wat kwijt over ex-K3’tje Josje Huisman

Het zag er even naar uit dat het niet meer zo goed boterde tussen Karen Damen en Josje Huisman, die tot zeven jaar geleden samen in K3 zongen. Toch lijkt Karen het tegendeel nu te bewijzen.

Het leek er even op dat er een serieus haar in de boter zat tussen de K3’tjes van zeven jaar geleden. Na zes jaar samen in de meidengroep te zitten, verwaterde het contact al snel tussen de drie vrouwen. Zo vertelde Kristel Verbeke aan RTL Boulevard dat zij en Karen amper nog contact hadden met Josje.

Karen nodigde haar ook niet uit voor haar huwelijk en de K3'tjes moesten vier jaar geleden via de media vernemen dat Josje zwanger was. In ‘James De Musical’ eind 2022 kreeg Karen bovendien een videoboodschap van elk voormalig of huidig K3-lid, behalve van Josje. Opmerkelijk. Toch lijken de plooien nu gladgestreken.

Opnieuw vriendinnen

Op Instagram kondigde Josje gisteren aan dat ze opnieuw zwanger is. In oktober verwacht de blondine haar tweede kindje. En Karen was er als de bliksem bij om haar voormalige collega te feliciteren. “Gefeliciteerd Jos!”, reageert de zangeres en actrice in de reacties. “Oktober, altijd goed”, knipoogt ze. Karen verjaart namelijk zelf in die maand. En Josje stuurt meteen twee hartjes terug. De vriendschap is duidelijk nog aanwezig!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws