Karen Damen onthult waarom ze geen tweede kindje kreeg: "Ongelooflijk heftig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen onthult waarom ze geen tweede kindje kreeg: "Ongelooflijk heftig"

Karen Damen onthult waarom ze geen tweede kindje kreeg: "Ongelooflijk heftig"

Karen Damen is de fiere mama van haar 13-jarige zoon Sky. Toch twijfelde de moeder lang over een tweede kindje. In ‘De Tafel van Vier’ verklapt ze nu waarom dat er toch nooit van is gekomen.

Karen Damen is intussen al meer dan 15 jaar samen met Antony Van der Wee. Het koppel mocht in 2010 hun eerste en enige kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Sky. In ‘De Tafel van Vier’ vertelt Karen nu openhartig over het moederschap. “Ik ben daar nog altijd van het bekomen… Van die bevalling en van die kleine”, geeft ze eerlijk toe.

“Ik vond dat ongelooflijk heftig, een kind en die nachten”, aldus Karen. “Zelfs als dat geen huilbaby is, om de zoveel tijd moet je wakker worden en borstvoeding geven. Ik kon niet meer”, legt ze uit. Dat hield haar dan ook tegen om een tweede kindje te krijgen. “Tot een paar jaar geleden dacht ik altijd: ‘Maar ik ben nog aan het bekomen van die eerste’”, klinkt het.

Toch onderstreept de zangeres dat ze dolgelukkig is met Sky. Presentator Gert Verhulst wil dan ook weten hoe het momenteel met haar 13-jarige zoon gaat. “Ze zeggen altijd: ‘Kleine kinderen, kleine zorgen en grote kinderen, grote zorgen.’ En nu?”, vraagt hij zich af. “Ik heb daar totaal geen problemen mee. Dat is een topkind”, aldus Karen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws