Kat Kerkhofs erg ontroerd door zwangerschapsfoto's van zus Lyn: "Mooie mama!"

16112022LYNKERKHOFSINSTAGRAM
De zus van Kat Kerkhofs is in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram deelt Lyn enkele kiekjes waarop ze haar bolle buikje laat zien.
Lyn Kerkhofs en haar partner worden binnenkort voor de eerste keer mama en papa. Om dat de vieren heeft het koppel een prachtige fotoshoot gedaan, waar Lyn nu het resultaat van deelt op haar Instagrampagina. Zo krijgen we de zus van Kat Kerkhofs onder meer te zien in lingerie en toont ze haar buikje.
Eerder dit jaar mochten Kat Kerkhofs en Dries Mertens hun zoontje Ciro Romeo al verwelkomen, maar binnenkort zal Kat dus ook nog tante worden. Daar kijkt ze alvast heel hard naar uit. “Kan niet wachten”, reageert ze onder de foto’s en ze plaatst er ook nog een hartje bij.
Ook veel andere volgers van Lyn laten lieve berichtjes achter, waaronder ook enkele BV’s. “Zo mooi”, schrijft Dina Tersago. “Liefde!”, reageert Roel Vanderstukken. “Oh, wauw!”, zegt Leen Dendievel dan weer”. "Hoe mooi zijn jullie", "Prachtig", "Zo schoon" en "Cuties", klinkt het ook nog.