Kate Ryan maakt droevig nieuws bekend over huwelijk na amper 3 jaar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kate Ryan maakt droevig nieuws bekend over huwelijk na amper 3 jaar

Kate Ryan maakt droevig nieuws bekend over huwelijk na amper 3 jaar

Somber nieuws voor Kate Ryan. De zangeres heeft een punt gezet achter haar huwelijk met haar man, Kristof. Dat laat ze zelf weten via Instagram.

Kate Ryan en haar echtgenoot, Kristif, gaan na drie jaar scheiden. “Lieve mensen, Kristof en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en dat onze wegen dus gaan scheiden”, maakt de zangeres bekend op Instagram. “We blijven vrienden en we wensen elkaar het allerbeste. We willen hier verder niet meer op in gaan, en proberen het rustig een plaats te geven.”

In januari 2020 stapten Kate Ryan en Kristof in het huwelijksbootje. “Getrouwd zijn maakt mijn leven aangenamer en mooier”, zei de zangeres toen in Story. “Ik heb even op de ware liefde moeten wachten, maar wie niet? Als je jonger bent, ben je nog op zoek naar jezelf. Ik focuste me op mijn carrière en nam geen tijd om in mezelf te keren. Kristof kwam vijf jaar geleden op het juiste moment in mijn leven”, klonk het. “Ja, ik heb een goede én knappe man. Wie had dat ooit gedacht?”

Plusmama

Met haar huwelijk kreeg Kate Ryan er zelfs een plusdochter bij. Kristof had namelijk al dochtertje, Mila, uit een eerdere relatie. “Een mooie extra. Mila en ik komen goed overeen”, zei de zangeres in het weekblad. “Ik werd meteen aanvaard. Ik vind het boeiend om haar te zien opgroeien. Ik ben een zorgzaam type dus voor haar zorgen is geen probleem. Samen meisjesdingen doen, heel tof!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws