Keert na Jasmijn Van Hoof ook David Cantens (Jonas) terug in 'Familie'? Acteur komt met groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Keert na Jasmijn Van Hoof ook David Cantens (Jonas) terug in 'Familie'? Acteur komt met groot nieuws

Keert na Jasmijn Van Hoof ook David Cantens (Jonas) terug in 'Familie'? Acteur komt met groot nieuws

Jasmijn Van Hoof keerde na een pauze van twee jaar terug in 'Familie'. Daarin had haar personage Stefanie ook een korte relatie met Jonas, vertolkt door David Cantens. In Primo onthult de acteur nu of hij een eventuele terugkeer zou zien zitten.

Maar de acteur heeft alvast geen plannen in die richting. "Jonas kan niet terugkeren, want hij is dood", klinkt het vastberaden. "En dat is maar goed ook", zegt Cantens. "Ik vind het oké dat dingen, en zeker personages, eindigen. Loslaten. Dingen die terugkeren, daar hou ik niet zo van", legt hij uit.

"Ik kijk graag vooruit", gaat hij verder. "Maar dat Jasmijn de keuze om terug te keren wel heeft gemaakt, daar heb ik alle respect voor. Ik ben supercontent voor haar", aldus Cantens. Bovendien had hij moeite met de bekendheid.

Stempel

"Ik had soms ook wel wat last van de bekendheid die 'Familie' meebracht. Ik geef dat eerlijk toe. Het hoort erbij, ik weet het, maar ik vond het soms lastig. Nu heb ik weer het gevoel dat ik acteur ben en niet zozeer 'Jonas' van 'Familie'. De stempel van 'Familie' verdwijnt stilaan."

Populair

Laatste nieuws