Kelly Pfaff grijpt in bij kinderen Shania en Kenji: "Nee, het mag niet!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kelly Pfaff grijpt in bij kinderen Shania en Kenji: "Nee, het mag niet!"

Kelly Pfaff grijpt in bij kinderen Shania en Kenji: "Nee, het mag niet!"

Kelly Pfaff en haar gezin gaan op reis naar Japan. Die reis laten ze filmen en kan je volgen in 'Expeditie Gooris'. In een interview laat Kelly Pfaff duidelijk verstaan dat de kinderen mee in beeld zijn als ze dat zelf willen, maar dat ze zeker geen ambities hebben in de media.

"Het is zo dat wij, of we nu gefilmd worden of niet, altijd samen op vakantie gaan. Maar ik laat het aan de kinderen over, of zij nog wensen dat dat gefilmd wordt, ja of nee", aldus Kelly in Showbits van Het Laatste Nieuws.

"Voor ons is dat onze job. Maar aan de andere kant: voor die kinderen, zij studeren nog. Zolang dat dat geen zwaar effect heeft op hun sociaal leven of werkomgeving... Als zij daar niet teveel gevolgen van dragen, denk ik dat ze het nog leuk vinden om te doen."

Maar als Kenji de vraag krijgt of hij graag iets in de media wil gaan doen, krijgt hij geen kans om te antwoorden. Zijn moeder is er duidelijk geen fan van mochten zij ambities hebben om in de media iets te gaan doen.

"Nee. Ik vind dat mijn kinderen hun eigen pad moeten gaan. Het is niet de bedoeling dat zij in de media iets gaan doen. Zij moeten zelf hun pad bewandelen, zelf zien waar hun interesses liggen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws