"Knappe dame": Lynn Van den Broeck laat zich van meest sexy kant zien in badpak Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Knappe dame": Lynn Van den Broeck laat zich van meest sexy kant zien in badpak

"Knappe dame": Lynn Van den Broeck laat zich van meest sexy kant zien in badpak

Lynn Van den Broeck, vooral bekend als Viv uit ‘Thuis’, is helemaal in haar nopjes nu de zon wat vaker schijnt. En dat vraagt om een badpakfoto op sociale media. De actrice mag in een mum van tijd heel wat complimentjes in ontvangst nemen.

Enkele dagen geleden zat Lynn Van den Broeck er even compleet door. Zo liet ze op Instagram weten dat ze oververmoeid is en dringend nood heeft aan zon. Wel, ze heeft geluk. De weergoden hebben haar gebeden aangehoord. Maar de zonnige temperaturen doen de ‘Thuis’-actrice verlangen naar meer.

Begin juni mag Lynn er gelukkig weer even tussenuit. Maar in afwachting daarvan post ze een beeldschone throwbackfoto van één van haar laatste reisjes met haar wederhelft Mathias Vergels op Instagram. Daarop showt de actrice haar lichaam in badpak op het strand. “Please, take me back”, schrijft ze onder het kiekje.

Engel

Lynns volgers zijn het er unaniem over eens. “Wat een knappe dame, zeg”, “Subliem mooi”, “Prachtig”, “Geen woorden voor”, “Engel”, “Magnifieke foto” en “De allerknapste”, strooien ze met complimentjes in de reacties.

Populair

Laatste nieuws