Koen Crucke (70) ondergaat delicate operatie vandaag: dit is er aan de hand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke (70) ondergaat delicate operatie vandaag: dit is er aan de hand

Koen Crucke (70) ondergaat delicate operatie vandaag: dit is er aan de hand

Eind oktober moest Koen Crucke al eens geopereerd worden en vandaag moet hij alweer onder het mes. Twee ingrijpende operaties, maar wat is er juist aan de hand met zijn gezondheid?

Koen Crucke maakte enkele maanden geleden bekend dat hij geopereerd werd aan zijn rechteroog, omdat hij zijn zicht kon verliezen. In een interview met Dag Allemaal liet hij toen weten dat de delicate ingreep goed verlopen was. Toch was het een operatie met veel risico’s. “Mijn oog mocht geen tiende van een millimeter bewegen of de gevolgen hadden dramatisch kunnen zijn”, vertelde Koen toen.

“Aan de achterkant van je oogbol heb je twee lenzen, en daartussen zit een geleiachtig vocht. Als je ouder wordt, wordt dat vloeibaarder”, verduidelijkte hij. “Er zitten stofjes in en normaal blijven die op de bodem liggen, maar bij mij zijn die jaren geleden beginnen te zweven. Dat vocht is er nu uitgehaald en vervangen”, legde hij uit.

Koen verklapte toen ook dat in januari zijn linkeroog aan de beurt is en gisterenavond liet hij weten dat vandaag de operatie zal plaatsvinden. “Morgen het andere oog en dan zouden we weer heel zuiver moeten kunnen zien”, schrijft hij. Hij deelt ook meteen een selfie waarop hij te zien is met een pleister op zijn oog.

Koen Crucke (70) ondergaat delicate operatie vandaag: dit is er aan de hand
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws