Koen Crucke deelt opmerkelijk bericht over gezondheid na ingrijpende operatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke deelt opmerkelijk bericht over gezondheid na ingrijpende operatie

Koen Crucke deelt opmerkelijk bericht over gezondheid na ingrijpende operatie

Koen Crucke werd onlangs geopereerd aan zijn oog. Binnenkort moet hij opnieuw onder het mes en nu plaatst hij een bijzondere boodschap op Instagram.

Koen Crucke sukkelt de laatste tijd met enkele gezondheidsproblemen. Eind oktober werd hij geopereerd aan zijn rechteroog, omdat hij zijn zicht kon verliezen. Dat was een zeer delicate ingreep, maar alles was wel goed verlopen. Volgende maand is zijn linkeroog aan de beurt.

Aan Primo vertelde hij eerder al dat er altijd wel iets aan de hand is met zijn gezondheid. “Ik ben net aan mijn ene oog geopereerd en in januari wordt het andere aangepakt. Ik heb ook wat last van mijn rug, dus ja”, klonk het toen. Nu laat hij weten dat hij nog steeds met dezelfde problemen kampt op zijn Instagramverhaal.

Dat vertelt hij op een ludieke manier aan al zijn volgers. “Lieve Sinterklaas, schenk mij een nieuw linkeroog en een goede rug. En dan vertel ik aan de Kerstman of je geslaagd bent”, schrijft Koen. Hopelijk heeft hij na zijn volgende ingreep opnieuw positief te melden over zijn toestand.

Koen Crucke deelt opmerkelijk bericht over gezondheid na ingrijpende operatie
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws