Koen Crucke doet straffe bekentenis over Viktor Verhulst: "Hij is daar niet bang voor" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke doet straffe bekentenis over Viktor Verhulst: "Hij is daar niet bang voor"

Koen Crucke doet straffe bekentenis over Viktor Verhulst: "Hij is daar niet bang voor"

Koen Crucke (71) kent Viktor Verhulst (29) als geen ander. Vlaanderen krijgt meer en meer een beeld over wie Viktor écht is, onder andere door zijn deelname aan 'Expeditie Groenland' en 'De Verhulstjes'. Viktor lijkt meer en meer te ontdooien.

"'Ik heb Viktor nog weten geboren worden en heb geregeld op hem gebabysit", aldus Koen in Dag Allemaal. "Hij heeft z'n ups en downs meegemaakt, uiteraard, maar het is gewoon een jongen met een goed hart. Ik ben blij dat iedereen ook die kant van hem zo stilaan te zien krijgt."

"De kleine, zo noem ik hem nog altijd, toont zich gewoon dikwijls stoerder dan hij is. Maar net als zijn vader heeft ook Viktor al wenend in m'n armen gelegen. Daar is hij niet bang voor.".

Ook nu laat Viktor vaak nog zijn gevoelige kant zien, volgens Koen. Hij kan gevoelens niet goed uiten, maar hij kan wél zijn gevoelens onder woorden brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws