Koen Crucke eerlijk na gezondheidsproblemen: "Begrafenis is geregeld én betaald"

220913KOENCRUCKEINSTAGRAM
Koen Crucke moest nog maar pas onder het mes, maar binnenkort moet hij al terug naar het ziekenhuis. In een nieuw interview praat hij bovendien al over zijn begrafenis.
Koen Crucke is momenteel te zien in de nieuwe kortfilm ‘Passé’ van regisseur Ward De Waele. Koen vertolkt daarin de verrassende rol van meneer François. Het personage is ongeneeslijk ziek en heeft niet lang meer te leven, daarom is hij zijn begrafenis aan het regelen. Koen vertelt aan Primo dat hij zich ergens wel herkent in dit personage.
Zo houdt de dood hem ook bezig. “Ik ben 70, dus ben ik daar uiteraard mee bezig”, bekent hij. Dat komt omdat hij de laatste tijd met enkele gezondheidsproblemen kampt. “Ik ben net aan mijn ene oog geopereerd en in januari wordt het andere aangepakt. Ik heb ook wat last van mijn rug, dus ja, er scheelt altijd wel iets”, geeft hij toe.
Bovendien denkt hij, net zoals meneer François, ook al aan zijn begrafenis. “Alles is geregeld. Alles ligt vast en alles is al betaald”, verklapt hij. Zijn zoon en schoonzoon zullen zich er dus niets van moeten aantrekken. “Pas op, hopelijk duurt het nog een hele tijd voor het zover is. Maar goed, je weet maar nooit”, besluit hij.