Koen Crucke met spoed onder het mes: "Dramatische gevolgen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke met spoed onder het mes: "Dramatische gevolgen"

Koen Crucke met spoed onder het mes: "Dramatische gevolgen"

Vorige week moest Koen Crucke dringend geopereerd worden aan zijn oog, anders dreigde hij blind te worden. De dokters waren er gelukkig nog net op tijd bij. Nu laat de zanger en acteur weten hoe het ondertussen met hem gaat.

Vorige dinsdag is Koen Crucke geopereerd aan zijn rechteroog en dat was geen moment te vroeg. Hij dreigde zijn zicht namelijk te verliezen. In Dag Allemaal laat hij weten dat alles erg goed verlopen is. “Ik heb er niets van gevoeld”, zegt Koen zelfs opgelucht. Gelukkig, want de ingreep was erg delicaat en niet zonder risico’s.

“Mijn oog mocht geen tiende van een millimeter bewegen of de gevolgen hadden dramatisch kunnen zijn”, legt Koen uit. “Aan de achterkant van je oogbol heb je twee lenzen, en daartussen zit een geleiachtig vocht”, vertelt hij over de operatie. “Als je ouder wordt, wordt dat vloeibaarder. Er zitten stofjes in en normaal blijven die op de bodem liggen, maar bij mij zijn die jaren geleden beginnen te zweven. Dat vocht is er nu uitgehaald en vervangen.”

Gelukkig was Koen al meteen weer de oude. “Ik kan tegen een stootje. Maar ik zal misschien vanavond nog een paar keer indommelen voor tv”, klinkt het. Hij mag binnenkort zelfs al de ziekenhuisdeuren buiten wandelen, maar keert waarschijnlijk in december al terug. Dan is zijn linkeroog aan de beurt.

Koen Crucke met spoed onder het mes: "Dramatische gevolgen"

Bron: Instagram Stories

Koen Crucke met spoed onder het mes: "Dramatische gevolgen"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws