Koen Crucke spreekt klare taal over Martine Jonckheere die vecht tegen kanker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke spreekt klare taal over Martine Jonckheere die vecht tegen kanker

Koen Crucke spreekt klare taal over Martine Jonckheere die vecht tegen kanker

Vandaag is het een bijzonder zware dag voor Martine Jonckheere, want ze moest opnieuw onder het mes. Boezemvriend Koen Crucke laat weten dat hij aan haar denkt en plaatst een mooie boodschap op Instagram.

Martine Jonckheere kreeg onlangs slecht nieuws te horen. Meer dan vijftien jaar geleden vocht ze al eens tegen borstkanker, maar nu is ze jammer genoeg hervallen. Er is namelijk een tumor in haar andere borst ontdekt en daardoor moest ze vandaag opnieuw naar het ziekenhuis om geopereerd te worden.

Net zoals de vorige keer zal haar borst geamputeerd worden. Een ingrijpende operatie, maar Martine is zelfverzekerd. “Als ik hiermee mijn leven kan redden, hoef ik er niet lang over na te denken”, zei ze eerder al. Ze krijgt veel steunbetuigingen en ook haar goede vriend Koen Crucke wil haar een hart onder de riem steken.

Op zijn Instagrampagina wenst hij haar nu heel veel goede moed toe. “Lieve vriendin, Martine Jonckheere”, begint de acteur. “Ik wens jou vandaag heel veel sterkte en een goede afloop en voor de komende weken goed herstel”, schrijft hij. “Veel liefs, Koen en Jan”, sluit hij af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws