Koen Crucke verscheurd van verdriet na plots overlijden van dierbare: "Sterkte!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke verscheurd van verdriet na plots overlijden van dierbare: "Sterkte!"

Koen Crucke verscheurd van verdriet na plots overlijden van dierbare: "Sterkte!"

Koen Crucke heeft een bewogen periode achter de rug. De zanger en acteur moest onlangs nog een dubbele oogoperatie ondergaan om te vermijden dat hij blind werd. En vandaag moet hij helaas plots afscheid nemen van een dierbare. Koen maakte het droevige nieuws zelf bekend op sociale media.

Koen Crucke moet helaas afscheid nemen van een vriend. Emile Van Bellinghen, die jarenlang The Lord uitbaatte, één van de bekendste Vlaamse discotheken uit de jaren ’80 en ’90, is overleden op zijn 70ste. The Lord is bovendien een danstent waar naast Koen ook heel wat andere BV’s vroeger hun schoenen versleten hebben.

Op Instagram laat Koen weten dat hij in diepe rouw is. “Hij werd 70, de baas van The Lord in Schepdaal, de danstempel waar BV’s, kappers en royalty altijd welkom waren”, schrijft hij diep bedroefd. “De flamboyante Emile is niet meer. Vaarwel. ‘Ik hield van jou’, zong Will Ferdy. Wel wij ook allemaal”, wil de acteur nog kwijt. “Onze gedachten zijn nu ook bij zijn echtgenoot Walter.”

“Bedankt vriend dat ik jou gekend heb. En drink daarboven van tijd tot tijd een lekker glaasje champagne. Ooit doen we het daar samen”, sluit Koen zijn emotionele bericht af. “Veel moed”, “Sterkte met dit grote verlies”, “Ik heb hem ook nog gekend van The Lord, waar is de tijd?” en “Mooie foto’s, Koen, veel sterkte!”, steken zijn volgers hem een hart onder de riem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws