Koen en Kris Wauters kondigen fantastisch nieuws aan over Clouseau: "Na 38 jaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen en Kris Wauters kondigen fantastisch nieuws aan over Clouseau: "Na 38 jaar"

Koen en Kris Wauters kondigen fantastisch nieuws aan over Clouseau: "Na 38 jaar"

Al bijna 40 jaar staan de gebroeders Wauters samen op het podium als Clouseau. Al sinds 1984 is de band van Koen en Kris niet meer uit het Vlaamse muzieklandschap weg te denken. Dat hebben de broers nu nog maar eens bewezen.

Fantastisch nieuws voor Kris en Koen Wauters. Na bijna 40 jaar is het publiek nog lang niet op hen uitgekeken en stemden ze de broers naar de overwinning in de categorie ‘Groep’ op de Music Industry Awards. “Na meer dan 38 jaar nog een MIA voor ‘Groep’”, schreeuwt Clouseau het uit op Instagram. “We zijn er supergelukkig mee. Dikke dankuwel aan iedereen voor de steun”, willen ze kwijt.

“En terecht”, “Dik verdiend”, “Yes, zooo blij dat jullie gewonnen hebben”, “Echte toppers, nog altijd”, “Jullie verdienen dit nog even hard als 38 jaar geleden”, “Goed gedaan, mannen” en “Dikke proficiat”, reageren hun trouwe fans in de reacties. Ook Niels Destadsbader applaudisseert onder de foto.

Toch hebben de broers dit jaar niets op de planning staan. Dat vertelden ze eerder nog in Story. Wel zouden ze graag een groot verjaardagsfeest geven in het Sportpaleis voor het 40-jarige bestaan van de band.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws