Koen Wauters eerlijk over zijn toekomst bij 'The Voice': "Ik ben realistisch" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters eerlijk over zijn toekomst bij 'The Voice': "Ik ben realistisch"

Koen Wauters eerlijk over zijn toekomst bij 'The Voice': "Ik ben realistisch"

Koen Wauters is al enkele seizoenen te zien als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. In een nieuw interview onthult hij ook of hij dat in de toekomst nog wil blijven doen.

Deze vrijdag is het alweer tijd voor de spannende finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Het team van Koen Wauters kan de talentenjacht nog winnen, want kandidaat Johan stootte door naar de felbegeerde laatste liveshow. Toch blijft Koen nuchter. “‘The Voice’ is ook een populariteitswedstrijd, het publiek moet het jou ook gunnen”, vertelt hij aan Story.

In het nieuwste seizoen van ‘The Voice’ werd de verjonging ingezet bij de presentatoren. Zo zagen we Aaron Blommaert en Gloria Monserez in de show verschijnen, maar hoe zit dat bij de coaches? “Dat is logisch voor een commerciële zender. Het moeten niet allemaal oude coryfeeën zijn op het scherm”, aldus Koen. Toch zou hij volgend jaar weer willen meewerken aan het programma.

“Ik zou heel graag opnieuw coach zijn”, geeft hij eerlijk toe. “Dat weten ze ook bij VTM, maar ik ben realistisch genoeg om te beseffen dat er misschien een dag zal komen dat ze zeggen: ‘Koen, ‘The Voice’ gaat verder zonder jou’”, vertelt hij. Maar zich zorgen maken doet hij niet. “Dat is nog niet aan de orde, VTM en ik hebben nog altijd een mooi huwelijk”, besluit Koen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws