Koen Wauters maakt prachtig nieuws bekend, dochter Zita moet meteen wat kwijt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters maakt prachtig nieuws bekend, dochter Zita moet meteen wat kwijt

Koen Wauters maakt prachtig nieuws bekend, dochter Zita moet meteen wat kwijt

Deze zonnige dag was vandaag meer dan welkom, want Koen Wauters en Valerie De Booser vierden groot feest. Hun zoon, Nono Wauters, viert vandaag namelijk zijn zeventiende verjaardag. En zijn papa besloot hem stevig in de bloemetjes te zetten op sociale media.

“Nono! 17 jaar vandaag”, schrijft Koen op Instagram. Daarbij deelt hij een reeks leuke oude foto’s met zijn zoon. “Amper recente foto’s te vinden en dus maar een paar uit de oude doos. De liefde is er niet minder op geworden, integendeel! Zo fier op jou om zóveel redenen”, sluit de zanger zijn prachtige boodschap af.

Aan gelukwensen zal het Nono dit jaar alvast niet ontbreken. “Happy birthday”, “Gelukkige verjaardag, sympathieke kerel”, “Geniet van je dag”, “Kleine jongens worden groot” en “Dat is pure liefde”, luidt het in de comments. Dat laatste kan je wel zeggen. “Love you”, richt het feestvarken zich tot zijn papa. “Zo cute, die foto’s”, smelt ook zus Zita Wauters.

Bekend volk

Maar Nono is duidelijk ook bij bekend Vlaanderen erg geliefd. “17 al?! Mannekes, de tijd vliegt”, reageert Sieg De Doncker stomverbaasd. “Happy one, lieve Nono”, wenst Natalia de jarige job toe. “Happy birthday, Nono”, schrijft Ann Van Elsen. En ook Kim Van Oncen, Francesco Planckaert, Saartje Vandendriessche en Raf Van Brussel willen Koens zoon feliciteren.

Populair

Laatste nieuws