Koen Wauters post magnifieke foto met zijn ouders: "Vandaag 65 jaar getrouwd!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters post magnifieke foto met zijn ouders: "Vandaag 65 jaar getrouwd!"

Koen Wauters post magnifieke foto met zijn ouders: "Vandaag 65 jaar getrouwd!"

Ondanks zijn scheiding met Valerie De Booser blijft Koen Wauters een echte familieman. Zo deelde hij zopas nog een prachtige foto met zijn ouders op Instagram. En dat had ook een erg bijzondere reden.

Koen Wauters zette in januari 2020 een punt achter zijn relatie met Valerie De Booser. De twee vormden maar liefst 17 jaar een koppel. Samen hebben ze ook twee kinderen: dochter Zita en zoon Nono.

Koens ouders zijn daartegen al jarenlang samen. "Als een van de twee wegvalt, zal dat als een amputatie voelen, na een leven lang verstrengeld te zijn met elkaar", zei Koen daar vorig jaar nog over in Het Nieuwsblad. Nu heeft de zanger ook zeer heuglijk nieuws te melden over zijn moeder en vader.

Briljanten huwelijk

Op 15 augustus vierden Koens ouders namelijk hun briljanten huwelijksjubileum. "Vandaag 65 jaar getrouwd!", schrijft de zanger op Instagram bij een prachtige foto van hun drietjes. "Vader en moeder, oneindig veel respect en liefde", sluit hij zijn bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws