Komt Karen Damen dan toch niet met een nieuw album? Zangeres verklapt zelf meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Komt Karen Damen dan toch niet met een nieuw album? Zangeres verklapt zelf meer

Komt Karen Damen dan toch niet met een nieuw album? Zangeres verklapt zelf meer

Na haar carrière als K3'tje bracht Karen Damen ook een eigen plaat uit in 2018. Eerder zei ze dat ze nog een album zou willen maken waarop ze misschien zelfs in het Engels gaat zitten. Maar gaat dat er nog van komen? In een nieuw interview onthult ze meer over haar toekomstplannen.

Karen Damen schittert momenteel als Vanessa in 'Familie' en volgend jaar zal ze ook te zien zijn in de nieuwe telenovelle van Camille Dhont. Aan acteerjobs dus geen gebrek, maar binnenkort zal ze ook terug op het podium staan. Zo is ze hard aan het werken aan haar onewomanshow die eind dit jaar in première zal gaan. Gedurende dat spektakel zal Karen niet alleen zingen, maar ook anekdotes vertellen.

Binnenkort zullen de fans al een voorproefje van 'De eerste keer' kunnen krijgen, want Karen pronkt ook op de affiche van de Parkies. Op 3 juli zal ze voor het eerst sinds lange tijd weer voor een publiek optreden. "Mijn theatertour is nog niet volledig klaar. Maar ik ga voor het eerst wel dingen uit die show uitproberen", vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. "Het wordt nog geen comedy of cabaret. Ik zing nummers van Amy McDonald en Nena. Al worden nu voral de bindteksten geoefend", klinkt het.

Te braaf

Daarnaast verklapt het ex-K3'tje ook of ze zelf nog nieuwe muziek wil maken. In 2018 bracht ze een eigen album uit genaamd 'Een eigen spoor' en daar moet ze nu nog wat over kwijt. "Ik was tevreden over die eerste plaat, maar nu vind ik ze te braaf", geeft ze toe. "Ik denk dat ik nog te veel aan K3 dacht. Volgende keer mag het allemaal wilder", lacht ze. Eerder gaf Karen al aan dat ze graag experimentelere muziek zou willen maken à la Oscar and the Wolf, maar voorlopig schuift ze de plannen voor een tweede album op de lange baan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws